Isa Hazelaar wint de landelijke finale Read2Me 2018

Isa Hazelaar uit Friesland van CSG Bogerman in Sneek heeft op 26 mei de titel Brugklas Voorleeskampioen 2018 gewonnen! Met dank aan de vakkundige jury Marlies Slegers, Rijk Hofman en John Schrijnemakers. De publieksprijs ging naar de Brabantse Floortje Jansen van het Dr. Knippenbergcollege in Helmond.

Floortje Jansen van Dr Knippenbergcollege Helmond is Brabants kampioen

Floortje Jansen van Dr Knippenbergcollege Helmond is Brabants kampioen van Read2Me! Zij gaat naar de finale van de Read2Me! Voorleeswedstrijd in Utrecht op 26 mei. Floortje las voor uit Strijd om de kathedraal van Jacques Vriens. De 2e en 3e prijs zijn gewonnen door respectievelijk Angelina Ravikumar (Gymnasium Bernrode Heeswijk Dinther) en Wout van der Heijden (Jacob Roeland Lyceum Boxtel).

April Tempel wint in Amsterdam de provinciale finale

In het bibliotheektheater van de OBA lazen 8 winnaars op woensdag 11 april voor in de provinciale finale Noord-Holland. De jury heeft het moeilijk gehad, maar was van één ding heel zeker. En dat was dat April Tempel van het Montessori Lyceum in Amsterdam de winnaar was. April las voor uit Lampje van Annet Schaap. Gefeliciteerd April! We zien je … Lees verder

Rens Brouwer vertegenwoordigt Zuid-Holland op 26 mei

Op vrijdag 6 april 2018 vond de provinciale finale Read2Me Zuid-Holland plaatst. Met maar liefst 11 deelnemers was het een super spannende finale. Met grote trots mag Rens Brouwer, van het Wolfert Lyceum in Bergschenhoek zichzelf de winnaar noemen. Hij las voor uit het spannende boek Escape Room van Maren Stoffels. Op 26 mei zal hij Zuid-Holland vertegenwoordigen bij de … Lees verder

Groningse Fenniek wint landelijke finale Read2Me! 2017

De Groningse Fenniek Jager uit Winschoten is op 13 mei j.l. door de vakjury benoemd als winnaar van de titel Brugklas Voorleeskampioen Read2Me 2017! De vakkundige jury bestond uit auteur Maren Stoffels, YouTuber Rijk Hofman en Juan Khalaf, de beste bibliothecaris van 2016.